Camping
ZomersBuiten

noord-gronings landschap.

Een fijne tijd voor iedereen

Kampeerspelregels 

1          Aanmelden en vertrek

Gasten melden zich bij aankomst direct bij de receptie. Vanaf 13.00 uur kan men op de plaats terecht.  U ontvangt een vuilnisbak en -zak.

Bij vertrek moet de plaats om 12.00 uur schoon en verlaten zijn en de vuilnisbak leeg en schoon bij de receptie ingeleverd.

 

2          Auto’s

Het kampeerterrein is autoluw, bij aankomst en vertrek mag de auto max. 3 uur bij de tent of caravan staan. In verband met de veiligheid mogen auto’s alleen stapvoets rijden. Bij caravans, campers en vouwwagens moet er altijd iemand meelopen.

Voetgangers hebben altijd voorrang.

 

3          Fietsen

Op het terrein mag u rustig fietsen op de paden, echter voetgangers hebben altijd voorrang. Fiets zodanig op de standaard zetten dat deze niet tegen een tent en/of caravan kan vallen.

 

4          Huisdieren/Hond

Kindvriendelijke en goed opgevoede (rustige) dieren zijn welkom indien gezond en ingeënt (aan te tonen met het paspoort voor gezelschapsdieren). Honden/katten moeten te allen tijde aangelijnd zijn op het kampeerterrein. Zij mogen hun behoefte niet op het terrein doen, mocht er een ongelukje gebeuren dan zorgt de eigenaar van het dier er onmiddellijk voor dat alles opgeruimd wordt.

De eigenaar is volledig aansprakelijk voor alle mogelijke schade welke door het huisdier veroorzaakt wordt. Honden mogen loslopen buiten het terrein, voor risico van de eigenaar van de hond.

Als mogelijk agressief bekend staande rassen zoals Pitbullachtigen en van oorsprong vergelijkbare (vecht)honden, Rottweilers en Dobermans passen niet bij de aard van Camping ZomersBuiten en zijn niet welkom (toelichting: mocht er een incident plaatsvinden dan is dat op geen enkele wijze uit te leggen).

           

5          Afval en opruimen

Op camping ZomersBuiten wordt het afval gescheiden: restafval in de grote container en papier en glas in de daartoe bestemde containers. De glascontainer is van 21.00 uur tot 9.00 uur gesloten. 
GFT-afval kan in de compostbak, géén etensresten i.v.m. ongedierte.

Voor al het afval geldt: maak het zo klein mogelijk, doosjes en pakken platvouwen. Glas schoonspoelen i.v.m. stankoverlast.

 

6          Gedrag en lawaai

Kenmerk van camping ZomersBuiten is rust en ontspanning voor alle gasten. Daarbij is plaats voor muziek, zolang deze geen overlast veroorzaakt, dat wil zeggen dat uw buren het niet horen. Tussen 23.00 en 7.00 uur moet het stil zijn op het terrein.

Camping ZomersBuiten staat voor een rustige, ontspannen en vriendelijke sfeer, daarin past geen: dronkenschap, agressie, belediging, ruzie, vandalisme en crimineel gedrag.

 

7          Partytenten

Partytenten of vergelijkbare tenten zijn niet toegestaan.

 

8          Gebruik toiletgebouw

Camping ZomersBuiten besteedt zeer veel zorg aan het toiletgebouw om dat in optimale, blinkend schone staat houden. Helpt u ons daarbij: zorgt u dat het schoon en netjes blijft.

Kinderen tot 6 jaar alleen toegang onder begeleiding van een volwassene.

Mocht er iets aan de hand zijn, meldt u het aan ons dan zullen wij het zo snel mogelijk aanpakken.

 

9          Chemisch toilet

Bij de afvalcontainers is een speciale tank met spoelinrichting voor uw chemische toilet.

Wij zuiveren het afvalwater biologisch! Het lozen van een chemisch toilet in dit systeem is rampzalig voor het functioneren ervan en richt grote en langdurige schade aan. Daarom is dit ten strengste verboden.

Van vochtige doekjes en andere troep gaat de pomp kapot, deze zijn dus ook verboden.

Bij de afvalcontainers is een speciale tank met spoelinrichting voor uw chemisch toilet.

Gebruikt u biologische middelen in uw portable toilet, dan mag dat wel geleegd worden in een gewone toilet.

 

10       Gebruik ecomoestuin

De moestuin is er, voor zover de voorraad strekt, voor alle gasten. Plukt u alleen voor uw dagelijks gebruik zodat er voor de andere kampeerders ook wat overblijft. Pluk alleen voorzichtig wat rijp/groot genoeg is. Kom zo min mogelijk buiten de paden en stap niet op de groenten.

Afval van groente/fruit kan meteen in de compostbak achter het kippenhok.

Kinderen tot 10 jaar alleen toegang onder begeleiding van een volwassene.  

 


11       Beplanting

Camping ZomersBuiten besteedt zeer veel zorg aan de beplanting. Helpt u ons daarbij: zorgt u dat er niets vernield wordt.

 

12       Roken

Roken is toegestaan, echter alleen op uw kampeerplek. In ieder geval niet op het ZomersBuiten aan Zee-terras, het Rustpunt, in en rond het toiletgebouw, de kinderspeelplaats en de ecomoestuin. Ook niet op de paden.
Vanzelfsprekend ruimt u uw peuken op.

 

13       Vuur op de camping

Alleen in overleg met de beheerder mag u op de daarvoor bedoelde plaatsen (altijd in een vuurkorf) een vuurtje stoken van kleingemaakt schoon tak- en brandhout. Dit hangt af van het mogelijke brandgevaar (droogte, wind en windrichting).  

 

14       Bezoekers

Bezoekers van de gasten zijn welkom tussen 10.00 uur en 22.00 uur. Bezoek moet zich melden bij de receptie en bij grote drukte buiten het campingterrein parkeren.

 

15       Klachten

Heeft u een klacht over iets aangaande de camping of de -voorzieningen, meldt u het ons alstublieft zo spoedig mogelijk zodat wij in staat zijn er iets aan te doen. Blijft u niet met een ergernis rondlopen, wij streven naar een rustige, ontspannen en gezellige sfeer en willen daarvoor doen wat in alle redelijkheid mogelijk is.